BÁCSFEKETEHEGY

thumbnail thumbnail thumbnail thumbnail


Bővebben a településről...

Lódi pincészet

Azt mesélik a faluban, hogy ez a bácsfeketehegyi talaj megfelel a szôlônek. De igy van ez? Lódi Miklós és családja 1997-ben kezdett ebbe a nem egyszeru vállalkozásba, egy nem egyszeru idôben, egy nem egyszeru országban. A család a Svájcban megkeresett és megtakaritott pénzét fektette be akkor.

thumbnail thumbnail thumbnail


www.vinumlodi.co.rs

Motel Pipacs

Köszönjük szépen panziónk iránti érdeklődését. Nagy örömünkre szolgál, hogy felkereste oldalunkat. Reméljük sikerült minden, olyan információt összegyűjtenünk, amely meggyőzi Önt arról, hogy ellátogat hozzánk a feketicsi Pipacs panzió, étterem, kemping komplexumba, ahol Vajdaság páratlan természeti, kulturális adottságaival találkozhat. Patináns környezetben, családias vendégszeretetünket élvezve pihenhet.

thumbnail thumbnail thumbnail


www.pipacs.co.rs

Horkai gyümölcsfeldolgozó

Az első meggyfákat még a 60-as évek elején nagyapám ültette a szőlő közé. Ekkoriban ezt a korán érő nagy szemű édes meggyet jól lehetett értékesíteni a környező piacokon. Ültetvényt a 60-as évek végen telepített. Nagyapámnak 600 meggyfája volt. A 70-es években a meggytermesztés válságba jutott és a feketicsiek többsége kipusztította az ültetvényét. A mi családunk kitartott a meggytermesztés mellett. Napjainkban, a családban 400 meggyfánk van, ebből 200 fa a termő. A meggy szeretete apáról fiúra száll, csakúgy, mint a pálinkafőzés tudománya.

-meggyeslátogatás
-meggyszüreten való részvétel
-pálinkafőzés

thumbnail thumbnail thumbnail


www.horkai.co.rs