Izrada sajta podržana od EU

FEKETIĆ

thumbnail thumbnail thumbnail thumbnail


Opširnije o naselju...

Vinarija Vinum Lodi

Priča se u selu, da je Feketićko zemljište pogodno za vinovu lozu. Ali da li je to tačno? Već pet generacija porodice Lodi bavi se vinogradarstvom . Ilona i Mikloš su započeli u jednom ne jednostavnom vremenu u jednoj ne jednostavnoj državi 1997. godine ulozivsi zaspareni kapital, zarađeno u Švajcarskoj.

thumbnail thumbnail thumbnail


www.vinumlodi.co.rs

Motel Pipač

Zahvaljujemo se na interesovanju za naš pansion. Zadovoljstvo nam je što ste posetili naš sajt. Nadamo se da ćemo vam pružiti sve informacije koje će vas uveriti da je "Pipač" restoran, pansion i kamp kompleks jedinstveno mesto u Vojvodini. Nudimo vam porodičnu atmosferu, gostoprimstvo, odmor, uživanje u prirodi i kulturnoj raznolikosti. Naše ljubazno osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja, pružiće vam sve potrebne informacije i pomoći će vam oko izbora termina za odmor, oko izbora sobe, saslušaće vas i na osnovu vaših potreba ponudiće vam plan odmora koji vama najviše odgovara.

thumbnail thumbnail thumbnail


www.pipacs.co.rs

Pecara "Horkai"

Prve sadnice višanja je posadio moj ded, u vinograd, početkom 60-ih godina. U to vreme na okolinim pijacama veoma se dobro prodavala ova ranosazrevajuća krupno zrnasta, slatka višnja. Prvu plantažu je takođe krajem 60-ih godina podigao moj ded i imao 600 stabala višanja. U 70-im godinama proizvodnja višanja je pala u krizu i veći deo Feketićana uništio je svoje plantaže. Naša porodica je održala proizvodnju višanja. Danas imamo 400 stabala. Ljubav prema uzgajanju višanja prelazila je generacijama sa oca na sina, kao i umeće pečenja rakije.

- poseta višnjiku
- učešće na berbi višanja
- pečenje rakije

thumbnail thumbnail thumbnail


www.horkai.co.rs